Najčešća pitanja

– info@fleetnet.rs –

FleetNET je objedinjeni sistem softverskih i hardverskih rešenja koja omogućavanju kompletno upravljanje svim delovima voznog parka, praćenje troškova, unapređenje efikasnosti i povećanje produktivnosti, uskladjivanje sa zakonskom regulativom i povećanje bezbednosti vozača.
FleetNet sistem za profesionalno upravljanje voznim parkom podrazumeva kompletno rešenje (hardversko i softversko) koje omogućava da korisnik dobije sve real time i istorijske informacije vezano za eksploataciju voznog parka, praćenje troškova kao i unapredjenje bezbednosti korisnika vozila i robe koja se prevozi.
Da, na sve uređaje imate produženu FleetNet garanciju koja podrazumeva da u toku trajanja ugovora imate neprekidnu garanciju na sve uređaje ugrađene na vaše vozilo, osim u slučaju da je do kvara uređaja došlo krivicom korisnika.
Pakete usluga možete pogledati na ovom linku ili nas kontaktirajte preko kontakt strane. Da, u toku trajanja ugovora možete promeniti paket i uzeti paket sa većim spektrom usluga.
Da, u dogovoru sa Vama naša servisna služba dolazi sa potrebnom opremom i vrši ugradnju opreme na licu mesta odnosno na bilo kojoj lokaciji koja Vama odgovara.
Potrebno je da posedujete računar i neprekidni pristup internetu. Da bi pristupili aplikaciji potrebno je da kliknete na ovaj link i da se ulogujete sa korisničkim imenom i lozinkom koju Vam dostavlja korisnička podrška FleetNet-a.
Da, u sistemu je obezbedjeno preuzimanje u xls formatu kao i u pdf-u koji je najpogodniji za štampu izveštaja.
U cenu mesečne pretplate uključena je kompletna usluga fleet management-a uključujući ugradnju, servis uredjaja kao i prenos podataka.
Da, uvek možete kontaktirati našu korisničku podršku putem kontakt strane ili putem brojeva telefona koji se nalaze na samoj kontakt strani.